image

LINE CUBE SHIBUYA Shibuya Public Hall

The Shibuya Public Hall project found inspiration in the festa, chic, purity, and refinement themes by bringing out vivid colours which evoke a sense of festive celebration. By allowing light to pass through a wall of coloured glass with a spectacular colour pallet, colourful shadows splash across the foyer. The design blends the pattern in the carpet with these colourful shadows as time passes for a multifarious accent which adds liveliness to the foyer and street outside. When looking out at the hall arena form the stage, the fabric of the seats even provides a random collage of colours reverberating the fun and excitement of Shibuya and its trendy theatre space.

Master Designer〈Facade+Interior+Landscape Design〉
Hoshino Architects
Master Architect
NIHON SEKKEI, INC.
Contractor
TOKYU CONSTRUCTION CO., LTD.
Client
Mitsui Fudosan Residential Co., Ltd
Location
Tokyo, Japan
Completion
2019
Size
9,570㎡ 6 above ground & 2 basement levels

321

image

322

image

323

image

324

image

325

image

326

image