image

Park Court Shibuya The Tower

The rhythmically irregular walls radiate outward from the centre of the building like an exciting story unfolding from the elevator lobby and creative step lounge, which echo the waterscape arrangement of the art wall. The design for the entryway to the elevator lobby fabricates a tunnel varying the textural rhythm of the walls to guide people into a gate expressed by repetitive lines of light. Once through to the elevator lobby, a brilliant red carpet awaits in a symmetrical space to give people the sensation of stepping into somewhere extraordinary. Three-tiered draped panels hang downward as a chandelier flowing from the ceiling in a wave of uneven angles and indirect lighting which elicits a vibrantly fantastic atmosphere.

Master Designer〈Facade+Interior+Landscape Design〉
Hoshino Architects
Master Architect
Nihon Sekkei, Inc.
Contractor
Tokyu Construction Co., Ltd.
Client
Mitsui Fudosan Residential Co., Ltd
Location
Tokyo, Japan
Completion
2020
Size
61,491.62㎡ 39 above ground & 4 basement levels

778

image

458

image

459

image

779

image

461

image