image

Park Court Shibuya The Tower

Park Court Shibuya The Tower

The communal areas adjacent to the creative step lounge adopt the same project design by echoing the festa, chic, purity, and refinement concepts in each cardinal direction. The party room uses powerful artwork of nature conveying purity which gives colour to a kitchen that arouses creativity with ingredients and in cooking. The guest room encourages a relaxing atmosphere by harmonizing a central space which opens to the lush green outside through a sculpted bed adopting the same green colour tones. The addition of Art using Yoyogi Park as its motif succeeds in cultivating a space where one can sense the passage of time. The fitness room on the 21st floor even enhances awareness during a workout with a full view of the overwhelmingly lush trees of Yoyogi Park. The design even uses artwork on column shapes in an effort to find harmony with the full view of this astounding green landscape.

Master Designer〈Facade+Interior+Landscape Design〉
Hoshino Architects
Master Architect
Nihon Sekkei, Inc.
Contractor
Tokyu Construction Co., Ltd.
Client
Mitsui Fudosan Residential Co., Ltd
Location
Tokyo, Japan
Completion
2020
Size
61,491.62㎡ 39 above ground & 4 basement levels

795

image

475

image

476

image

796

image

478

image