image

Park Court Shibuya The Tower

Every aspect of this project adopts the Full of Color, Full of Life concept. Coloured glass surrounds the central spiral staircase, letting in light from the roof to reflect this colour all around the entrance and throughout the living space. By planning a space radiating out from this spiral staircase, the Penthouse Model Room flows spectacularly toward the outer walls on the top floor of the tower. This luxurious space offers an exclusive area with a rooftop terrace and pool to take in the unparalleled view as a residence. The design uses the roughly finished materials contrasted by a sharp unobstructed space with a multitude of colours to express a creative sensibility which makes one feel as though they are living in art. This sensation provides a distinct character which can only be experienced in a model room with such a prolific interior design.

Master Designer〈Facade+Interior+Landscape Design〉
Hoshino Architects
Master Architect
Nihon Sekkei, Inc.
Contractor
Tokyu Construction Co., Ltd.
Client
Mitsui Fudosan Residential Co., Ltd
Location
Tokyo, Japan
Completion
2020
Size
61,491.62㎡ 39 above ground & 4 basement levels

488

image

489

image

490

image

492

image

493

image

495

image

496

image