image

Park Luxe Toranomon

The entrance design with an other-worldly transition switching on and off the body and soul. The narrow tunnel-shaped entrance hallway creates a fantastic visual rhythm filtering people from the exterior eaves out front through zones of light running deeper into the entrance. The visually stunning presentation of light and shadow is made possible by dividing and varying the angle of materials throughout the space. To welcome active people living an urban life, the entrance has a wall of light located at the back of this tunnel which conveys images of glistening water.

Master Design Architect〈Facade+Interior+Landscape Design〉
Hoshino Architects
Contractor & Local Architect
Kumagai Gumi Co., Ltd.
Client
Mitsui Fudosan Residential Co., Ltd.
Location
Tokyo, Japan
Completion
2019
Size
5,167㎡ 18 above ground

548

image

549

image

550

image

551

image

552

image