image

Park Court Jingu Kitasando The Tower

Park Court Jingu Kitasando The Tower features an entry to the entrance lounge three-dimensionally weaving the walls and floor together for a stunning presentation throughout while the sculpted curved windbreak guides visitors inside. This project incorporates the NEST design concept on the interior to provide a consistent feel with the woven building exterior. The luxurious entrance lounge melding with the terraced Japanese garden employing lush green landscaping and waterscapes continues on even as visitors come further into the building. The interior design capitalizes on a monochromatic colour against brass to accent the blue and green carpeting which resonates with the landscape design. The building opens into a dynamic space with a three-story vaulted ceiling which traces the large, elongated wall from the entrance. A stunning chandelier and bold staircase diagonally leading underground construct a central interior which can be seen as the heart of the building. The interior design three-dimensionally weaving together vertical and horizontal lines accomplishes enjoyably dynamic communal areas.

Master Design Architect〈Facade+Interior+Landscape Design〉
Hoshino Architects
Local Architect
SHIMIZU CORPORATION
Contractor
Joint Venture of Shimizu Corporation &Fujita Corporation
Client
Mitsui Fudosan Residential Co., Ltd
Location
Tokyo, Japan
Completion
2023(Estimated)
Size
55,655㎡ 27above ground

419

image

420

image

421

image

422

image

423

image

424

image